BLOG

Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί, έχετε γράψει ένα φανταστικό έργο, η μορφοποίηση και η αναφορά σας είναι επίκαιρη και οι επόπτες σας έχουν εγκρίνει το τελικό αντίγραφο. Χωρίς αμφιβολία, η διαδικασία συγγραφής της πτυχιακής σας εργασίας ήταν μια δύσκολη και ανταποδοτική εμπειρία. Παρόλο που τα δύσκολα τελείωσαν, η υποβολή της εργασίας σας μπορεί να είναι εφιάλτης αν δεν είστε προετοιμασμένοι.

Για να διασφαλίσετε την υποβολή της διπλωματικής εργασίας χωρίς άγχος, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

1. Γνωρίστε τις απαιτήσεις του Πανεπιστημίου σας

Οι απαιτήσεις των πτυχιακών εργασιών διαφέρουν μεταξύ των Πανεπιστημίων, επομένως είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα τρέχον αντίγραφο των επίσημων απαιτήσεων ή των οδηγιών για τις συγκεκριμένες εργασίες. Οι απαιτήσεις θα διαφέρουν επίσης ανάλογα με το τμήμα ή τη σχολή σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα μάθετε ποιες είναι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Ελέγξτε προσεκτικά για πράγματα όπως μορφοποίηση, όριο λέξεων, σειρά τμημάτων, μέγεθος χαρτιού, αριθμό αντιγράφων και είδη δέσμευσης. Ελέγξτε αν πρέπει να συμπεριλάβετε τυχόν πρόσθετες φόρμες, όπως δήλωση ψηφιακής έκδοσης ή φόρμα συγκατάθεσης βιβλιοθήκης. Τέλος, μάθετε ποια είναι η πραγματική διαδικασία υποβολής και εάν πρέπει να συμπεριλάβετε έντυπα ή/και ψηφιακά αντίγραφα. Εάν μπορείτε, είναι χρήσιμο να αποκτήσετε μια πρόσφατη υποβληθείσα εργασία στο τμήμα σας για να τη χρησιμοποιήσετε ως σημείο αναφοράς.

2. Ελέγξτε τη γραφή σας για την διορθωση πτυχιακων εργασιων

Ο έλεγχος για μικρά σφάλματα στη γραφή σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη δουλειά που θα κάνετε. Μικρά πράγματα όπως η ορθογραφία, τα τυπογραφικά λάθη, η έλλειψη συνέπειας και ο λανθασμένος χρόνος μπορούν να κάνουν τη γραφή σας να φαίνεται αντιεπαγγελματική. Η λειτουργία "Εύρεση και αντικατάσταση" στο Word μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμη για τη διόρθωση πολλαπλών σφαλμάτων και τη διασφάλιση συνέπειας με κεφαλαία, συντμήσεις, μορφοποίηση αναφορών, εισαγωγικά και υπότιτλους. Εάν το επιτρέπουν οι προθεσμίες, το να κοιτάξετε το έγγραφό σας με μια διαφορετική οπτική μπορεί να ανακαλύψει μερικά ύπουλα λάθη που μπορεί να έχετε χάσει.

3. Η εκτύπωση δεν πηγαίνει ποτέ στο πλάνο

Οι εκτυπωτές μπορεί να κόψουν τους αριθμούς σελίδων, να εκτυπώσουν στραβά, να κολλήσουν το χαρτί, κ.λπ. Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία εκτύπωσης, τότε είναι καλύτερο να τους στείλετε μια έκδοση PDF της εργασίας σας και όχι ένα έγγραφο του Microsoft Word. Αυτό βοηθά στην αποφυγή τυχόν αλλαγών μορφοποίησης που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτύπωση. Η διαδικασία δημιουργίας PDF μπορεί περιστασιακά να αλλάξει πτυχές μορφοποίησης του εγγράφου σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ξανά το αρχείο. Πάντα ελέγχετε ότι οι σελίδες έχουν εκτυπωθεί σωστά. Αξίζει τον κόπο να σαρώνετε γρήγορα κάθε σελίδα για να διασφαλίσετε ότι οι σελίδες είναι στη σωστή σειρά και ότι κάθε σελίδα έχει εκτυπωθεί σωστά. Χρειάζεται λιγότερο χρόνο από όσο νομίζετε! Η αποτελεσματική διόρθωση πτυχιακών εργασιών θα ανεβάσει επίπεδο την παρουσίαση σας.

4. Γνωρίστε την εταιρεια μασ

Εάν χρειάζεστε βοήθεια από επαγγελματίες, μιλήστε εγκαίρως με την Diploma Line. Θα εξετάσουμε αναλυτικά το δικό σας έργο, τις σκέψεις σας αλλά και τις απαιτήσεις που έχουν δοθεί. Θα μάθετε επίσης πόσο θα κοστίσει, καθώς το φροντηστήριο μας προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές. Θέλετε η πτυχιακή εργασία σας να φαίνεται υπέροχη, οπότε όταν έρθει η ώρα της δέσμευσης, ετοιμαστείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το χρώμα του εξωφύλλου, τη γραμματοσειρά, το χρώμα, την τοποθέτηση του τίτλου, το όνομά σας και άλλες λεπτομέρειες. Το συνδετικό υλικό θα πρέπει να είναι σε θέση να σας δείξει δείγματα καθενός από αυτά τα πράγματα για να σας βοηθήσει να λάβετε αυτές τις σημαντικές αποφάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για την συγγραφή της εργασίας σας και θα έρθουν όλα πιο εύκολα.

5. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και απολαύστε το

Με τις επικείμενες προθεσμίες, είναι αναπόφευκτο αυτό το τελευταίο στάδιο να είναι αγχωτικό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι. Βεβαιωθείτε ότι περιβάλλετε τον εαυτό σας με υποστηρικτικά άτομα που θα σας δώσουν χώρο ή ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζεστε. Φροντίστε τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε εγρήγορση για να δώσετε προσοχή στην ποιότητα της εργασίας σας. Προσπαθήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να κοιμηθείτε αρκετά, να φάτε καλά και να βγείτε έξω για μια βόλτα και λίγο καθαρό αέρα. Το πιο σημαντικό, μην αφήνετε τα πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή, επιτρέψτε στον εαυτό σας μερικές εβδομάδες (τουλάχιστον) να μορφοποιήσει, να διορθώσει, να εκτυπώσει και να δεσμεύσει την εργασία σας. Τέλος, απολαύστε τις τελευταίες στιγμές με τη πτυχιακή εργασία. Ήταν ένα τεράστιο μέρος της ζωής σας τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά τα καταφέρατε μέχρι το τέλος με ένα εκπληκτικό, πρωτότυπο έργο. Να θυμάστε ότι η συγγραφή μιας εργασίας απαιτεί αφοσίωση.

Προσκαλέστε οικογένεια και φίλους μαζί σας στο τελευταίο hand-in και βεβαιωθείτε ότι γιορτάζετε αυτό το τεράστιο επίτευγμα. Εάν το τελικό στάδιο υποβολής της πτυχιακής εργασίας σας παρουσιάζει δυσκολίες, η Diploma Line είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Το προσωπικό μας είχε πολλές εμπειρίες σχετικά με πτυχιακές εργασίες και μπορεί να σας βοηθήσει με τη μορφοποίηση, την διόρθωση και την παρουσίαση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία σας εξαρτάται από την πτυχιακή εργασία επειδή ο κύριος στόχος μιας δήλωσης διατριβής είναι να πείσει τον καθηγητή σας και ολόκληρο το πανεπιστήμιο. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διαδικασία. Αν δυσκολεύεστε να γράψετε μια αποτελεσματική πρόταση εργασίας, ακολουθούν οκτώ συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν, από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ολόκληρης της πρότασης.

Συγγραφή διπλωματικής εργασίας με σχέδιο

1. Προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας

Κατά τη σύνταξη της πρότασης της εργασίας σας (ή οποιασδήποτε άλλης γραφής για το θέμα αυτό), το να καθίσετε και να προγραμματίσετε πώς θα μοιράσετε το χρόνο σας είναι πολύ σημαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα και να το τηρήσετε ό, τι και να γίνει. Πολλοί φοιτητές είναι επιρρεπείς σε αναβλητικότητα, γι 'αυτό το να φτιάξετε ένα πρόγραμμα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Οπότε φτιάξτε ένα σχέδιο για να συμπεριλάβετε μερικές ώρες χωρίς αντιπερισπασμό κατά τη διάρκεια της ημέρας σας όπου δεν θα κάνετε τίποτα άλλο παρά να γράψετε την πρόταση της διπλωματικής εργασίας σας.

2. Ερευνήστε τι σας ενθουσιάζει

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα πρέπει να έχετε πολύ καλή γνώμη για την πρόταση της εργασίας σας και πρέπει να την κάνετε όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αναρωτηθείτε ποιος ερευνητικός τομέας σας ενθουσιάζει σχετικά με το θέμα της εργασίας που σας δόθηκε. Όταν πρόκειται για οποιαδήποτε εργασία, το κίνητρο είναι το κλειδί. Δεν έχει σημασία μόνο για την έναρξη και την ολοκλήρωση της πρότασης της διατριβής, αλλά και για τον ενθουσιασμό και το μεγαλείο που εισάγετε στο έργο. Η έρευνα για το τι σας ενθουσιάζει είναι ένας τρόπος για να παραμείνετε παρακινημένοι.

3. Περιγράψτε την πρόταση της διπλωματικής σας εργασίας

Καθώς ο καθηγητής σας διαβάζει την πτυχιακή εργασία, θα εξετάσει επίσης τις ερευνητικές σας ικανότητες. Ο καθηγητής πρέπει να γνωρίζει ότι μπορείτε να βρείτε και να αναθεωρήσετε την απαραίτητη βιβλιογραφία και να την συμπεριλάβετε στην πρόταση της διατριβής σας. Για να δώσετε στον καθηγητή αυτό που ψάχνει, σκιαγραφήστε την πρότασή σας συμπεριλαμβάνοντας σαφώς όλες τις ενότητες που συνθέτουν την πρόταση εργασίας. Η περιγραφή του είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή θα το χωρίσετε σε διαχειρίσιμα κομμάτια, κάνοντας όλο το έργο λιγότερο περίπλοκο και πολύ πιο εύκολο να γραφτεί.

Διαβάστε - 10 Συμβουλές για την προετοιμασία της εργασίας σας

4. Γνωρίστε τη δομή

Προκειμένου να κάνετε ένα αποτελεσματικό περίγραμμα για την πρόταση της εργασίας σας, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τη δομή που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιήσετε. Ευτυχώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο καθηγητής σας να σας δώσει έναν οδηγό που θα περιέχει τη δομή. Μια δομή βοηθά στο να γίνει η ανάλυση σας καθαρή και συνοπτική. Επιπλέον θα την κάνει να έχει μια φυσική συνέχεια από το ένα τμήμα στο άλλο. Εάν δεν σας έχει δοθεί ένας οδηγός για το πώς να διαμορφώσετε την εργασία σας, μην απελπίζεστε. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιονδήποτε οδηγό πανεπιστημίου, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δομή του με τρόπο που θα σας αποφέρει υψηλούς βαθμούς. Φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε αναλυτικά το δικό σας project.

5. Ακολουθήστε τις Οδηγίες

Πριν ξεκινήσετε τη σύνταξη της εργασίας σας, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες και τις κατανοείτε 100%. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περαιτέρω πονοκεφάλους και να δείξετε στον καθηγητή σας ότι γνωρίζετε τι κάνετε. Εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι σχετικά με τις οδηγίες, ενημερώστε το με τον καθηγητή σας ώστε να σας το διευκρινίσει. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο της πτυχιακής σας εργασίας ταιριάζει με τις οδηγίες όσο το δυνατόν περισσότερο διαφορετικά θα διαλυθεί όταν η επιτροπή το εξετάσει.

6. Κρατήστε το κοινό σας στο μυαλό σας

Μια διπλωματική εργασία συντάσσεται συνήθως με τη μορφή έκθεσης, την οποία θα παρουσιάσετε σε άτομα που ενδέχεται να είναι ή όχι στον τομέα της έρευνάς σας. Έτσι, είναι καλύτερο να βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε την ορολογία και να την κάνετε όσο το δυνατόν πιο σαφή και περιεκτική. Το να το κρατήσουμε μια απλότητα είναι η καλύτερη προσέγγιση για να εντυπωσιάσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των κριτών σας.

7. Να είστε πρωτότυποι

Η εργασία σας πρέπει να είναι μοναδική και γραμμένη από μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία που κανείς δεν την έχει προσεγγίσει στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε δημιουργικοί. Διαβάστε άλλες εργασίες και δείτε τους ενδιαφέροντες τρόπους με τους οποίους άλλοι έχουν προσεγγίσει τη δουλειά τους και πάρτε λίγη έμπνευση από αυτές. Επίσης, κάντε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν έχει προσεγγίσει το θέμα με τον τρόπο που σχεδιάζετε να το κάνετε. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να σας καλέσει ο καθηγητής σας και να σας πει ότι λογοκλοπήσατε τη δουλειά κάποιου.

8. Λάβετε κάποια σχόλια

Φυσικά, είναι σημαντικό για εσάς να επεξεργαστείτε και να διορθώσετε την πρόταση της εργασίας πριν την παρουσιάσετε σε οποιονδήποτε. Αλλά αν θέλετε να την βελτιώσετε περαιτέρω ή να ανακαλύψετε τυχόν λάθη που μπορεί να έχετε χάσει κατά την αρχική φάση επεξεργασίας και διόρθωσης, δώστε το σε έναν ομότιμο ή τον καθηγητή σας, ώστε να μπορούν να το ελέγξουν και να σας δώσουν σχόλια. Όσο περισσότερα σχόλια λαμβάνετε, τόσο το καλύτερο, διότι θα μπορείτε να το προσαρμόσετε με ακρίβεια για ένα ποικίλο κοινό, όταν τελικά αναθεωρηθεί από την επιτροπή. Αφού διαβάσετε αυτές τις συμβουλές, θα πρέπει τώρα να είστε σε θέση να εφαρμόσετε και να πραγματοποιήσετε την έρευνα σταδιοδρομίας σας με λίγη περισσότερη ευκολία. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συγγραφή της πτυχιακής σας εργασίας η Diploma Line είναι δίπλα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

H πτυχιακή εργασία είναι μια συνδυασμένη προσπάθεια πολυετούς έρευνας και έτσι μπορεί να θεωρηθεί ως το θεμέλιο λίθο του διδακτορικού. Υπό την επίβλεψη των καθηγητών, επιβλέποντων καθώς και συμφοιτητών, μπορεί να ειπωθεί ότι μια εργασία μπορεί να δημοσιευθεί επιτυχώς. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές συμβουλές για την προετοιμασία της διπλωματικής εργασίας και έτσι εμείς στο Diploma νοιαζόμαστε για τους ειδικούς μας που θέλουν να προετοιμάσουν τη διατριβή τους χωρίς άγχος.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις σημαντικές συμβουλές συστηματικά

1. Παρουσίαση του θέματος

Με τον καιρό, έχει διαπιστωθεί ότι είναι αρκετοί διαδικτυακοί οργανισμοί που παρέχουν βοήθεια για τη συγγραφή φοιτητικής εργασίας ή υπηρεσία συγγραφής εργασίας στους φοιτητές. Ωστόσο, οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να παρέχουν το σωστό θέμα στον μαθητή εντός της σύντομης προθεσμίας και έτσι αυτό χαλάει την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία των μαθητών. Ωστόσο, η υποστήριξη της πτυχιακής σας εργασίας από τους ειδικούς στο Diploma είναι υψηλών προδιαγραφών. Προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσουμε τους φοιτητές να επιλέξουν το σωστό θέμα σύμφωνα με το πρότυπό τους.

2. Κάνοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα

Είναι ευθύνη των φοιτητών να φτιάξουν μια προγραμματισμένη κατευθυντήρια γραμμή κατά την παρουσίαση της εργασίας, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να γνωρίζουν πώς μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους σύμφωνα με τις προγραμματισμένες οδηγίες. Οι φοιτητές πρέπει επίσης να προσπαθήσουν να επιλέξουν συγκεκριμένες ώρες εργασίας έτσι ώστε να μπορούν να παρέχουν την εργασία τους εγκαίρως και έτσι να εργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, η συμβουλή μας προς τους φοιτητές είναι να μην βιαστούν με το γράψιμό τους όπου μπορούν να μπερδευτούν και έτσι να καταλήξουν σε μια δύσκολη κατάσταση.

3. Μην γράφετε με χρονολογική σειρά

Στο διδακτορικό ο φοιτητής πρέπει να προσπαθήσει να εργαστεί σε κάθε κεφάλαιο σύμφωνα με τις ανάγκες του και δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείται η τέλεια χρονολογία ή το πλαίσιο συστηματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχοντας την υπηρεσία συγγραφής της εργασίας, οι περισσότερες από τις διατριβές βοηθούν τους ειδικούς να προτιμήσουν να λάβουν σε βάθος γνώση για το θέμα και στη συνέχεια να καταγράψουν τους στόχους, την βιβλιογραφική ανασκόπηση, τη συζήτηση καθώς και την ενότητα ανάλυσης. Αυτή η διαδικασία διευκολύνει ολόκληρη τη γραφή και μειώνει τις πιθανότητες σφάλματος.

4. Το πρώτο σχέδιο δεν πρέπει να θεωρηθεί ως το τελικό σχέδιο

Το προσχέδιο κάθε κεφαλαίου που παρουσιάζεται από τους ειδικούς της βοήθειας για τη συγγραφή της εργασίας στον φοιτητή δεν πρέπει να θεωρείται το τελικό σχέδιο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές τέτοιες προτάσεις δεν έχουν το τέλειο επιχείρημα ή την κατάλληλη επεξεργασία καθώς παρέχεται στον καθηγητή μόνο για διόρθωση. Ωστόσο, είναι ευθύνη των φοιτητών να παρέχουν τροποποιήσεις στον συγγραφέα όταν και όπως προτείνεται από τον καθηγητή. Η διόρθωση της πτυχιακής σας εργασίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη τελική παρουσίαση.

5. Το τμήμα εισαγωγής θα πρέπει να γραφτεί ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Κατά τη σύνταξη της διπλωματικής εργασίας, είναι ευθύνη του συγγραφέα να γράψει τα άλλα κεφάλαια και να διατηρήσει το κεφάλαιο εισαγωγής μετά την ολοκλήρωση άλλων κεφαλαίων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χωρίς να γνωρίζει, καθώς και μια ιδέα για την εισαγωγή της εργασίας, καθίσταται δύσκολο για τον συγγραφέα να σημειώσει τυχαία την αρχική ενότητα. Καθώς χρειάζονται πολλοί μήνες ή εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η εργασία, μπορεί να ειπωθεί ότι τις περισσότερες φορές, ο συγγραφέας χάνει τον προσανατολισμό του, εάν η εισαγωγή γράφεται στο αρχικό στάδιο.

6. Λήψη ανατροφοδότησης σε πρώιμο στάδιο

Σε αυτό το στάδιο, είναι ευθύνη του επόπτη να παρέχει ανατροφοδότηση στους μαθητές έτσι ώστε να μπορούν να παραδώσουν την τέλεια εργασία με βάση τις προτιμήσεις του καθηγητή. Επιπλέον, οι καθηγητές πρέπει επίσης να παρέχουν ενημερώσεις στον μαθητή, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για αυτούς να αντιμετωπίσουν το δύσκολο τμήμα της εργασίας. Επιπλέον, οι φοιτητές πρέπει επίσης να προσπαθήσουν για να πραγματοποιήσουν τις αναθεωρήσεις εντός της καθορισμένης προθεσμίας.

7. Κάντε διαλείμματα στη μέση

Καθώς η γραφή απαιτεί αρκετό χρόνο και είναι πιθανό να δημιουργήσει μονότονες καταστάσεις και πλήξη, είναι ευθύνη του συγγραφέα να κάνει διαλείμματα στη μέση. Αυτό θα βοηθήσει τον συγγραφέα να γράψει την εργασία με σωστή ροή και έτσι θα τον βοηθήσει να επικεντρωθεί στην εργασία ανάλογα. Ωστόσο, είναι επίσης απαραίτητο για ένα διδακτορικό να είναι κοινωνικός και έτσι να συμμετέχει σε κοινωνικές τελετές και λειτουργίες.

8. Ακολουθώντας το στυλ που επισημαίνεται από το πανεπιστήμιο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώνεται ότι ο μαθητής αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα ή βαθμολογείτε χαμηλότερα, επειδή δεν τηρεί τους κανόνες ή τις οδηγίες που καθορίζονται από το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο. Έτσι, στην περίπτωση συγγραφής της εργασίας, είναι ευθύνη του φοιτητή να περάσει από τα πρότυπα και τα πρωτόκολλα του πανεπιστημίου και στη συνέχεια να γράψει ανάλογα ή να προσλάβει τους ειδικούς του Diploma, γνωρίζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές του Πανεπιστημίου.

9. Έχοντας επίγνωση της λογοκλοπής

Κατά τη συγγραφή, οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν τη λογοκλοπή. Αυτό θα κάνει τους καθηγητές σίγουρους ότι οι φοιτητές δεν έχουν αντιγράψει από άλλες πηγές και θα διατηρήσουν έτσι την πρωτοτυπία της μελέτης. Περαιτέρω, μπορεί να ειπωθεί ότι η λογοκλοπή θεωρείται επίσης κάτι μη αποδεκτό και έτσι θα μειώσει τους βαθμούς των μαθητών. Έτσι, κάθε ειδικός στη βοήθεια πανεπιστημίου ή εργασίας πρέπει να παράσχει μια ιδέα στους φοιτητές σχετικά με τη λογοκλοπή πριν προχωρήσει στη συγγραφή.

10. Φροντίζοντας για την παροχή μιας προσφοράς

Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαπιστώνεται ότι οι μαθητές χρησιμοποιούν συχνά μια άμεση προσφορά, ωστόσο, η μακροχρόνια χρήση της είναι πιθανό να φέρει λογοκλοπή και έτσι επηρεάζει ολόκληρη την εργασία. Είναι ευθύνη του καθηγητή ή της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας να βοηθήσει τον φοιτητή να καθοδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κάνει χρήση της άμεσης προσφοράς. Έτσι, η σωστή χρήση της παράθεσης είναι απαραίτητη για τη γραφή με καλύτερο τρόπο. Εάν οι μαθητές τηρούν και ακολουθούν τους απλούς κανόνες ενώ γράφουν, είναι σίγουρο ότι θα έχουν επιτυχία. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε οι φοιτητές να μην χρησιμοποιούν ξένες λέξεις ή ορολογία.

Οι ειδικοί του Diploma είναι πάντα διαθέσιμοι για κάθε βοήθεια των μαθητών με συμβουλές και υποστήριξη..

logo final footer

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγγρού 67 / Ζαν Μωρέας 40

210-9211527

6974057063

11:00 - 19:00